Zeebrugge färjor

Zeebrugge passagerare och bilfärjor

Zeebrugge passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Zeebrugge till skrovet.

Jämför alla tillgängliga Zeebrugge färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Zeebrugge bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Zeebrugge, skrov med P & O Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Zeebrugge Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Zeebrugge Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Zeebrugge Färjebiljetter
färja biljettpriset med P & O Ferries för färjor segling från Zeebrugge till Hull online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Zeebrugge passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Zeebrugge biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Zeebrugge

Zeebrugge  fungerar både den internationella hamn Brygge-Zeebrugge och en seafront utväg med hotell, caféer, en Gästhamn och en strand.

Ligger på kusten av Nordsjön, mest trafikerade havet i världen, dess centrala plats på den belgiska kusten, kort avstånd till Storbritannien och närheten till tätbefolkade industrialiserade städer gör Zeebrygge en korsväg för trafik från alla riktningar.En motorvägen till Brygge förbinder Zeebrugge till de europeiska motorvägarna; man kan också få till och från Zeebrugge med tåg eller spårvagn.

Zeebrugge Belgiens viktigaste fiskehamn och grossistmarknaden fiskmarknaden finns det är en av de största i Europa.

Bortsett från att vara en terminal med färjor till Förenade kungariket passagerare, hamnen serverar som centrala port för Europas bilindustri och är viktigt för import, hantering och lagring av energiprodukter, jordbrukets produkter och andra general cargo.Zeebrugge har det största LNG terminal komplexet i Europa.

Zeebrugge Ferry Port

Den belgiska hamnen i Zeebrugge har växt till Flanderns viktigaste passagerare hamn på grund av dess centrala läge och enkel åtkomst.
När du planerar resan färja, kom ihåg att incheckning för fordon är 90 minuter före avgång, och för mul passagerare, 90 minuter före avgång.

Zeebrugge Ferry Port adress :
Leopold II Dam 13 (Havendam)
B 8380
Belgien

Tvillingarna med bil :
Ferry terminal i Zeebrugge är beläget vid yttre dock (Buitenhaven), Leopold II Dam (Havendam). I Zeebrugge Följ sedan skyltar märkta "Zon 1", "Car ferries" och "P & O Ferries/Hull".Det finns korta och långa vistelse bil parkeringsmöjligheter vid hamnen, allt som betalas lokalt.

Tvillingarna med tåg :
Brygge centralstationen är servad av nationella och internationella linjer.Belgien är ansluten till Frankrike, Holland och Tyskland via tjänsten TGV Thalys med upp till 3 tåg dagligen från Paris till Bryssel.Från Bryssel finns 4 avgångar en timme till Brygge.Resan tar ca 50 minuter.

Tvillingarna med buss/buss :
Det finns dagliga buss avgångar.Att plocka upp och släpp punkt i Brygge ligger bakom Carrefour Express på Station Square.

Så snart du köra ombord din färja till Belgien, kan du friska i din ensuite stuga och koppla av i baren samtidigt som din kryssningsfärja avgår under natten.Det finns tid för prov som ett val av fantastiska barer och restauranger tillgängliga på båda de P & O ferries till Zeebrugge, plus den inbyggda underhållning och kasinot innan en god natts sömn.

P & O Hull till Zeebrugge färjor tar dig direkt till utmärkta motorväg anslutningarna i Belgien, i Frankrike och utanför.

På besök i Zeebrugge , du kommer omedelbart att märka att denna stad alltid noggrant har närt sin arkitektoniska och konstnärliga skatter från förflutna.

Turistiska och kulturell information:

I & Uit - Toerisme Brugge
PO Box 744
B-8000 Brugge
Tel.+32.50.44.46.46
Fax +32.50.44.46.45
E-post: toerisme@brugge.be

Zeebrugge ligger utmed de stora sandstränderna i den belgiska kusten och är nära till alla de största orterna som Ostende och Blankenberge.

Bara några kilometer bort är den medeltida staden Brygge, med dess stora restauranger och berömda belgisk choklad!Varför inte promenera längs Brygge kanaler och romantiska kullerstensgator, eller njut av ett besök i den livliga marknaden fyrkantiga?Alternativt kunde du gå längre bort med Antwerpen, Bryssel, Luxemburg, Strasbourg eller Ardennerna, alla väckts inom räckhåll av P & O ferries till Zeebrugge, Belgien.

Vad gör Brygge så unikt dock är hur det behandlar här tidigare i dag.Människorna i Zeebrugge skulle vilja uppmana er att gå med dem och att njuta av det lika mycket som de gör.

 


Bästa tillgängliga Zeebrugge färja biljett prisgaranti

Bästa Zeebrugge Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av P & O Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Zeebrugge.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Zeebrugge färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Zeebrugge färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Zeebrugge Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Zeebrugge Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Zeebrugge färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Zeebrugge till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Zeebrugge och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här