Ferryto.se sekretessprincip
Anpassad sökning 
 

Sekretess & dataskydd 


Denna webbplats ägs, utformade och förvaltas av Transworld fritid Limited, ett aktiebolag som är registrerade och handel från 2: a våningen Windsor House, PO Box 257, Port Vila, Vanuatu.

Transworld fritid Limited har åtagit sig att skydda sekretessen för sina kunder.Denna sekretesspolicy gäller för detta och alla andra internet-domäner som administreras helt av Transworld Leisure Ltd inklusive www.ferryto.se och alla andra Ferryto varumärke webbplatser.

Transworld Leisure Ltd och deras huvudsakliga färja biljett bokning serviceleverantör, drivs av resor Gateway Ltd, kommer endast att använda den information som samlats in lagligen (i enlighet med Data Protection Act 1998). Transworld Leisure Ltd och resor Gateway Ltd överensstämmer både med elektronisk handel (EG-direktiv) Regulations 2002 (SI 2002 No.2013)

Vi kräver att du att lämna personliga uppgifter inklusive namn, adresser, pass tal och betalningsinformation till framgångsrikt boka resor.Ditt kredit-eller kort detalj bara bo på vårt system för bokning tidslängd och krypteras med hjälp av Thawte teknik.Dina uppgifter hanteras på vår databas så att vi kan ändra, avboka eller uppdatera din relevanta bokning.Vi inte lämna ut din personliga information till någon tredje part utom i följande fall: 

För att ge vissa resor registrera tjänster som vi är skyldiga att skicka minimala detaljer, t ex ditt namn (tillsammans med namnen på andra partimedlemmar), våra leverantörer att formellt din bokning.Vi inte passera dem andra personliga Detaljer; om det krävs att göra det enligt lag eller någon organisation med lämplig myndighet. att ett finansiellt institut med vem vi hålla ett konto i syfte att kontrollera kredit status och / eller validering av finansiella transaktioner.

Genom att fylla i en bokning hos oss, samtycker du till att ta emot ett e-postmeddelande strax efter slutförandet av resan, tillfrågas om du vill granska din resa.Denna översyn kan slutföras anonymt.Du accepterar att din recension kan överföras till de relevanta områdena på webbplatsen i syfte att informera andra användare genom att fylla i en översyn.Vi förbehåller oss rätten att justera, förkasta, ta bort eller använda recensioner på det sätt som vi se passar vårt gottfinnande.Begäran om översyn bör betraktas som en undersökning endast och inkluderar inte någon ytterligare kommersiella erbjudanden, inbjudningar eller incitament.

Thawte krypteringsteknik är utalised på alla våra webbplatser under bokning så din information hålls privat.Thawte SSL certifikat ger validering att vår domän är registrerad och att vi innehar ett giltigt certifikat och även krypterar informationen i en säker miljö som är omöjlig att knäcka innebörd kan du boka realtid helt enkelt och säkert.

Cookies används för att spåra din användning av webbplatsen och ge oss värdefull information för oss för att förbättra din onlineupplevelse och förbättra servicen.Dessa data innehåller inte någon personlig information, lämnas inte till tredje part och är rent för interna statistisk analys.

Om du har några förfrågningar om data skydd och sekretess policy eller rutiner eller om du skulle vilja få den personliga information de får inneha om du vänligen Skriv till vår ticketing tjänsteleverantör på: 2Morrow Court, Sutton Courtenay, OX14 8AH, Oxfordshire, England.Du får också Klicka här att få tillgång till vårt online kontaktformulär.

Transworld Leisure Ltd har också hävdat affiliate partnerskap med flera andra tjänsteleverantörer till vars webbplatser kan finnas länkar till på denna webbplats.När du klickar på en av dessa länkar du lämnar denna webbplats och bör granska sekretesspolicyn för webbplatsen tas du till som deras termer och villkor kan vara olika till anges häri.

Transworld Leisure Ltd förbehåller sig rätten att ändra eller ändra denna sekretessprincip när som helst och svar på förändringar i tillämpligt dataskydd och personlig integritet lagstiftning.

Alla webbplatser som ägs av Transworld Leisure Ltd och deras innehåll är copyright Transworld fritid Limited, PO Box 257, Port Vila, Republiken Vanuatus och får inte kopieras eller reproduceras helt eller delvis utan föregående skriftlig tillåtelse från upphovsrättsinnehavaren.Alla rättigheter förbehålles.