Jämföra, boka och betala mindre för Färjebiljetter vid www.ferryto.se
Anpassad sökning 
 

 Korsa kanalen Ferry
Biljett priser & bokning

Du har landat på den Top Secret FerryTO QR sida .

Att få en färja biljettpriset och boka din biljett Vänligen Använd säkert online realtid färja biljett pris checker och bokning formuläret nedan.

Att ta reda på mer QR-koder och skapa din egen kod rulla ned sidan - men först efter att du har bokat din biljett för färja! 

 

FerryTO QR ko
QR-kod generatorn

Vad är QR-koder?

QR-kod (det står för "Snabba svar") är en mobiltelefon läsbar streckkod som har varit stora i Japan evigt, bröt in i Europa en tid tillbaka och blir nu traktion runt resten av världen.

I dess enklaste bemärkelse tycker att "utskrift baserat hypertextlänk" - helt enkelt koda en URL till QR-kod och peka sedan en mobiltelefon (eller andra kamera-aktiverad mobil) vid det.Om enheten har haft QR-kod avkodningen programvara installerad på det, kommer det brand upp sin webbläsare och gå direkt till den URL: en.Men det stoppa inte det - en QR-kod kan också innehålla ett telefonnummer, ett SMS-meddelande, V-kortdata eller bara vanlig alfanumerisk text och skanning enheten kommer att svara genom att öppna upp den korrekta tillämpningen ska hantera de kodade data på lämpligt sätt artighet av FNC1 tillämpning identifierare som är inbäddade i den kodade data.

 

FerryTO QR-kod

Användbart FerryTO QR-koder

Här är några användbara FerryTO QR koder som kanske du vill kopiera / spara till din mobila enhet för att underlätta framtida användning vara att boka biljett färja, färja tidsplan sökning, Boka ett hotellrum, boka en tågbiljett eller gå på semester! 

Helt enkelt peka din QR-kod aktiverad enhet vid önskad QR koden nedan och njut.

 

FerryTO QR-kod
FerryTo

FerryTO tidtabeller
Färja tidtabeller 
Boka hotell och konferenser
Boka hotell och konferenser 
Järnväg skärmsläckare tåg biljett reservationer
Tågbiljetter 
Billiga familjen helgdagar
Semester erbjuder 
FerryTO Special erbjudanden Mailing List
FerryTO erbjuder 

Gratis QR-kod generatorn

Skapa din egen QR-koder 

Ferryto.se gillar att hålla något som QR-koder och hur du kan skapa din egen gratis QR-kod en hemlighet.

Om du vill skapa din egen QR-kod för ditt företag eller bara på kul är det enkelt och gratis att göra så många QR-koder du vill bland annat SMS meddelande QR koder, V-kort, e-post QR-koder och även coola stuf som QR-koder med din WiFi hotspot lösenord att dela med andra.För att få skanna din egen gratis QR-kod QR-kod till vänster eller annars bara Klicka här .