Tallink färjor

Tallink färjor bil och passagerare Färjebiljetter

Tallink Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Tallink Ferries segla till och från Stockholm till Helsingfors, Åbo, Tallinn, Riga och Rostock till Helsingfors och Helsingfors till Tallinn.

Bokning Tallink Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Tallink Ferries priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Tallink Ferries biljetterna till och från Stockholm till Helsingfors, Åbo, Tallinn, Riga och Rostock till Helsingfors och Helsingfors till Tallinn online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Tallink Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Tallink Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Tallink Ferries passage och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från Stockholm till Helsingfors, Åbo, Tallinn, Riga och Rostock till Helsingfors och Helsingfors till Tallinn inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer kan våra detaljerade kartor för väg och staden du rita resan Tallink Ferries färjetrafik.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Tallink Ferries och når din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Tallink Ferries erbjuder fantastiska priser till och från Stockholm till Helsingfors, Åbo, Tallinn, Riga och Rostock till Helsingfors och Helsingfors till Tallinn ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Tallink Ferries biljetter till och från Stockholm till Helsingfors, Åbo, Tallinn, Riga och Rostock till Helsingfors och Helsingfors till Tallinn vid www.ferryto.se Tallink färjor

 

Tallink färjor
Färja biljett priser & bokning


Boka Tallink färjor biljetter
till och från Stockholm till Helsingfors, Turku, Tallinn, Riga och Rostock till Helsingfors och Helsingfors till Tallinn online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid åtnjuta våra billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Tallink Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Tallink Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja Vänligen Använd säkert online realtid färjorna bokning formuläret till vänster.

Om Tallink färjor

Tallink är en ledande leverantör av högkvalitativa mini-cruise och persontransporter i Östersjöområdet, liksom en ledande leverantör av ro-ro-lastutrymmen tjänster på markerade linjer.

Vår flotta av 19 fartyg kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster och täta avgångar.Tallink grupp är en av de största passagerare och last rederier i Östersjöregionen.Företaget har på sex sjöfartslinjer under varumärken av Tallink och Silja Line.

Tallink färjor

De senaste investeringarna och förnyelse av flottan programmet distribuera vi för närvarande några av de mest avancerade färjorna som kryssning på Östersjön med state-of-the-art faciliteter, bättre boende, större ombord shoppingområden och inbyggda tjänster av hög kvalitet, ange ett nytt riktmärke för resor normer i Östersjöregionen 

Tallink driver dessutom fyra Hotell i Tallinn och ett hotell i Riga under Hotell kedjan varumärket Tallink Hotels.

Segla den norra delen av Östersjön på något av Tallinks fantastiska fartyg.Tallink fungerar för närvarande 7 vägar.

  • Stockholm - Helsingfors, Turku, Tallinn, Riga, Rostock - Helsingfors och Helsingfors - Tallinn

Ombord på fartyget, ett antal anläggningar som göra passagerarens resan som bekväma, avkopplande och underhållande som möjligt.

Erbjuder en lockande matris med mat, cabaret visar, en livlig nattklubb, bastu och många andra bekvämligheter är ombord resan nästan en tillflyktsort i sig själv.

Tallink Ruttkarta

Resan från Helsingfors till Tallinn (Estland) driver flera gånger om dagen på Star och Superstar, som tar drygt två timmar att slutföra.Baltic Princess bedriver snabbare trafik till Tallinn, tar ca 1 timme, 30 minuter, färdas dagligen.

Estniska rederiet transporterar cirka tre miljoner passagerare årligen.Deras fartyg uppfyller de exakta tekniska framsteg av moderna segling.Företaget kör transporter av människor och gods på Tallinn-Stockholm, Tallinn-Helsingfors och Paldiski-Kapellskär vägar.

Tallink driver också en dagliga tjänst mellan forum och Port Stockholm, Sverige.De två operativa hantverk är Victoria och Romantica.Restiden är ca 6 timmar.

Romantika

Kryssnings fartyget m/s Romantika byggdes år 2002 och är hon en syster levereras med m/s Victoria inbyggda 2004.Romantika är bekväma och moderna kryssnings färja verkar under Tallink varumärke mellan Stockholm och Riga.

Maximal kapacitet är 2500 passagerare (mer än 700 hytter). 

Tallink färjor

Dans och mat, restauranger, barer och butiker.Lekrum för barn, bastu institutionen och konferens-avdelningen som kan ge rum för grupper upp till 410 personer.

Victoria jag

M/s Victoria jag byggdes år 2004 och hon är ett systerfartyg m/s Romantica byggd i 2002.Victoria är bekväma och moderna kryssnings färja verkar under Tallink varumärke mellan Stockholm och Tallinn.

Kapaciteten är 2500 passagerare och över 700 hytter.Dans och mat, restauranger, barer och butiker.Lekrum för barn, bastu institutionen och konferens-avdelningen som kan ge utrymme för grupper upp till 410 personer.

M/s Victoria jag driver på Stockholm-Tallinn rutten med avgångar dagligen och erbjuder stora möjligheter för en lyckad sjöresa!

Tallink insidan stuga

S Ilja Festival
En scenisk kryssning, segla genom fälten ändlösa ice med fantastiska skulpturer i packisen på vintern eller beundrar den hisnande naturscenerier under the midnight sun på sommaren, genom fönstren panorama av Silja Festival.

Baltic Queen
M/S Baltic Queen är det nyaste fartyget på Tallink Silja flotta.Jungfruresa var 24.4.2009 från Tallinn till Stockholm.

Det finns 927 hytter, flera olika restauranger, fem staplar, tre butiker, barns världen, en exellent bastu-avdelning och ett modernt konferensrum.

Baltic Princess
M/S Baltic Princess började verksamma på Helsingfors-Tallinn rutten i juli 2008.Det är en av de största kryssningsfartyg färjorna i Östersjön, med kapacitet för 2 800 passagerare.

Det finns 927 hytter, flera olika restauranger, fem staplar, tre butiker, barnens värld, en utmärkt bastu-avdelning och ett modernt konferensrum.

Tallink Resturant
T allink Shuttle Star
Tallink Shuttle Star började trafikerar rutten Helsingfors-Tallinn 2007.

Moderna Tallink Shuttle Star korsar Östersjön mellan Helsingfors och Tallinn i endast 2 timmar.På den sjunde däck post lobbyn finns en 120-sätet Business Lounge med trådlös internet-anslutning och TV.För privata parter finns en Observation Lounge på nionde däck för upp till 250 personer.
Du kan äta ombord med stil i en à la carte-restaurang eller buffé, eller helt enkelt i en pizzeria eller a café. Över 1 500 KVM shoppingområdet erbjuder ett utmärkt tillfälle för shopping.Buss till/från kan ta mer än 2000 passagerare.Det finns en bil däck för 450 personbilar.

Tallink skyttlar är byggda för drift under hela året, väderförhållandena är inte längre ett hinder för ett snabbt besök över viken.Den senaste tekniken används för att göra fartygen extra säker, t.ex.navigeringsutrustning är bland bästa i världen.

Tallink Shuttle Superstar
Nya generationens höghastighetståg fartyget M/S Superstar började trafikerar på rutten Helsingfors-Tallinn den 21 April 2008.

Moderna Shuttle Superstar korsar Östersjön mellan Helsingfors och Tallinn i endast 2 timmar.På den sjunde däck post lobbyn finns en 120-sätet Business Lounge med trådlös internet-anslutning och TV.

Tallink Superstar
För privata parter finns en Observation Lounge på nionde däck för upp till 250 personer.

Du kan äta ombord med stil i en à la carte-restaurang eller buffé, eller helt enkelt i en pizzeria eller a café. Över 1 500 KVM shoppingområdet erbjuder ett utmärkt tillfälle för shopping.Varje Shuttle kan ta mer än 2000 passagerare.Det finns en bil däck för 450 personbilar.

Tallink skyttlar är byggda för drift under hela året, väderförhållandena är inte längre ett hinder för ett snabbt besök över viken.Den senaste tekniken används för att göra fartygen extra säker, t.ex.navigeringsutrustning är bland bästa i världen.

 


Bästa tillgängliga Tallink Ferries biljett pris gurantee

Bästa Tallink färjor biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Tallink Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Tallink Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla du betalar för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Tallink Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Tallink Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på Tallink Ferries.

Gruppen, skola och Social Club Tallink Ferries biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Tallink färjor -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd Tallink Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice, erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja-satser.

Vår specialist Tallink Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på Tallink Ferries Klicka här

 

Tallink färjor kommersiella fordon, frakt och last färjor

Tallink Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd Tallink Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från Stockholm till Helsingfors, Åbo, Tallinn, Riga och Rostock till Helsingfors och Helsingfors till Tallinn.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu också kan erbjuda rabatterade färja fraktsatser till privata kunder som de vilja ta transitering skåpbilar på något av Tallink Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Tallink Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Tallink Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Tallink Ferries bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Tallink Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Tallink Ferries färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från Stockholm till Helsingfors, Åbo, Tallinn, Riga och Rostock till Helsingfors och Helsingfors till Tallinn.