Tirrenia färjor

Tirrenia färjor bil och passagerare Färjebiljetter

Tirrenia Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Tirrenia Ferries segling till och från färja hamn Durres i Albanien och Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua och Napoli i Italien och Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia och Porto Torres i Sardinien och Palermo på Sicilien.

Bokning Tirrenia Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Tirrenia Ferries priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Tirrenia Ferries biljetterna till och från färja hamn av Durres i Albanien och Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua och Napoli i Italien och Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia och Porto Torres på Sardinien och Palermo på Sicilien online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Tirrenia Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Tirrenia Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Tirrenia Ferries passage och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från färja hamn Durres i Albanien och Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua och Napoli i Italien och Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia och Porto Torres på Sardinien och Palermo på Sicilien inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer kan våra detaljerade kartor för väg och staden du rita resan Tirrenia Ferries färjetrafik.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Tirrenia Ferries och når din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Tirrenia Ferries erbjuder fantastiska priser till och från färja hamn Durres i Albanien och Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua och Napoli i Italien och Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia och Porto Torres på Sardinien och Palermo på Sicilien ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Tirrenia Ferries biljetter till och från färja hamn av Durres i Albanien och Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua och Napoli i Italien och Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia och Porto Torres på Sardinien och Palermo på Sicilien vid www.ferryto.se Tirrenia färjor

 

Tirrenia färjor
Färja biljett priser & bokning


Boka Tirrenia färjor biljetter
till och från färja hamn Durres i Albanien och Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua och Napoli i Italien och Arbatax kan Cagliari, Golfo Aranci, Olbia och Porto Torres på Sardinien och Palermo på Sicilien online i förväg på Ferryto.se och du alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Tirrenia Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Tirrenia Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja Vänligen Använd säkert online realtid färjorna bokning formuläret till vänster.

Om Tirrenia färjor

Tirrenia  di Navigazione färjor gör ett stort antal anslutningar varje år.

På Tirreno garanterar en flotta består huvudsakligen av nya super-ferries i hög hastighet som kan nå hastigheter på 30 knop, komfort och nedsatt navigering gånger mellan

  • den italienska halvön och Sardinien 
  • Neapel och Palermo 
  • Cagliari, Palermo och Trapani
Tirrenia färjor

Ombord på ett fartyg som Tirrenia hittar du toppklass faciliteter för stöd till en bekväm och underhållande resa.

Tirrenia även hanterar ett stort antal Last hantverk.Förutom dessa operationer är företaget ledare för Tirrenia-koncernen som med sina 80 fartyg gör 100 000 resor varje år, täcker 3,000,000 mil, rymmer 12 miljoner passagerare, transporterar 2 000 000 bilar och 6,500,000 linjär mätare av kommersiella fordon.

Tirrenia bildades 1936 och är nu en av de största färjerederier i Europa.

Tirrenia ansluter det italienska fastlandet till Sardinien, Sicilien, Tremitiöarnas öar och Albanien.Tirrenia di Navigazione färjor gör ett stort antal överfarter varje år.

Tirrenia erbjudande färjeförbindelser från fastlandet Italien Sardinien i 9 linjerna olika vägar, fastlandet Italien till Sicilien, Sicilien till Sardinien till Albanien och upp till 5 linjer som förbinder Italien fastlandet och öarna i Tremitiöarnas.

Tirrenia Ruttkarta

Tirrenia har en mycket modern flotta med de flesta fartyg inte äldre än 4 år gamla.På de mest populära linjerna, Tirrenia användning deras största färjor som kan bära kan bära upp till över 2500 passagerare! 

De flesta Tirrenia fartyg kan ståta med ett shoppingområde.I Tirrenia fartyget butiker hittar du Prylar, souvenirer, spel, parfymer och gåvor.På vissa av de längre resor, utnyttja ombord Cinema.

För barnen finns på spela områden ombord på alla de höghastighetståg superferries (Athara, Bithia, Janas, Nuraghes, Sharden) som gör resan ännu mer njutbart för barn och föräldrar som är likadana.

Tirrenia färjor
Tirrenia ger också ett val av restaurang från självbetjäning till à la carte.I de viktigaste restaurangerna ombord.Tirrenia self service Restaurangen erbjuder en mängd olika alternativ och kök, vid låga priser i komfortabla omgivningar.

 


Bästa tillgängliga Tirrenia Ferries biljett pris gurantee

Bästa Tirrenia färjor biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Tirrenia Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Tirrenia Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla du betalar för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Tirrenia Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Tirrenia Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på Tirrenia Ferries.

Gruppen, skola och Social Club Tirrenia Ferries biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Tirrenia färjor -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd Tirrenia Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice, erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja-satser.

Vår specialist Tirrenia Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på Tirrenia Ferries Klicka här

 

Tirrenia färjor kommersiella fordon, frakt och last färjor

Tirrenia Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd Tirrenia Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från färja hamn Durres i Albanien och Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua och Napoli i Italien och Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia och Porto Torres på Sardinien och Palermo på Sicilien.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu också kan erbjuda rabatterade färja fraktsatser till privata kunder som de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de Tirrenia Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Tirrenia Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Tirrenia Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Tirrenia Ferries bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Tirrenia Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Tirrenia Ferries färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från färja hamn Durres i Albanien och Bari, Civitavecchia, Fiumicino, Genua och Napoli i Italien och Arbatax, Cagliari, Golfo Aranci, Olbia och Porto Torres på Sardinien och Palermo på Sicilien.