Visemar linje

Visemar Line bil och passagerarfartyg Färjebiljetter

Visemar Line biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Visemar Line trafikerar till och från hamnarna i Venedig i Italien, Tartous i Syrien och Alexandria i Egypten.

Bokning Visemar linje biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla Visemar rad priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa billigaste tillgängliga Visemar raden biljetter till och från hamnarna i Venedig i Italien, Tartous i Syrien och Alexandria i Egypten online med omedelbar bekräftelse.

Så om du letar efter en dags shopping bryta resa utomlands eller en semester i Venedig i Italien hamnar, är Tartous i Syrien och Alexandria i Egypten som reser av Visemar linje en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka Visemar linje biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med de senaste Visemar radinformationen passage och tidtabeller för alla avgångar till och från hamnarna i Venedig i Italien, Tartous i Syrien och Alexandria i Egypten inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan Visemar linje färja.

Om reser till hamnarna i Venedig i Italien, Tartous i Syrien och Alexandria i Egypten sedan boka en färja korsning med Visemar linje och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Visemar Line erbjuder fantastiska priser till och från hamnarna i Venedig i Italien, Tartous i Syrien och Alexandria i Egypten ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Visemar linje biljetter till och från hamnarna i Venedig i Italien, Tartous i Syrien och Alexandria i Egypten vid www.ferryto.se Visemar linje

 

Visemar linje
Biljett priser & bokning


Boka Visemar linje biljetter
till och från hamnarna i Venedig i Italien Tartous i Syrien och Alexandria i Egypten online kommer i förväg på Ferryto.se och du alltid åtnjuta våra billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Visemar raden väg, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en Visemar linje biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Om Visemar

Visemar linje  ett företag som nyligen utgjorde färja erbjuder en ny väg som förbinder Italien, Syrien och Egypten.På grund av att starta verksamhet i maj, ansluter Visemar raden hamnar i Venedig (Italien), Tartous (Syrien) och Alexandria (Egypten). 

Från den ursprungliga idén att göra en bro från norra Adriatiska havet till Egypten för frukt och grönsaker, Visemar linje. 

Ett gemensamt partnerskap mellan familjer Visentini och Tositti –has utvecklat en fullvärdig hämtningar per ro-pax service från Venedig till Tartus (Syrien, transitering tid 68 timmar) och till Alexandria (Egypten, transitering tid 60 timmar), planerad att starta från nästa 20 maj.

Visemar linje
Denna innovativa nya väg är inställd att öppna nya vägar att utforska genom att ansluta Venedig med Tartous och Alexandria vilket innebär att resa framåt till Irak, Jordanien, Saudiarabien och andra Mellanöstern destinationer.

Handeln kommer att drivas av Visemar en – en ny byggnad genom Visentinis varvet i Porto Viron (Rovigo) – som klarar av 200 lastbilar, 80 bilar och 400 passagerare max hastighet 24 knop.

Välkända fartygets agent Tositti, vid dess första erfarenhet som fartygets ägare, är inte berörda.

"Efter 50 år av affärsförbindelser mellan våra familjer, vi etablerade Visemar linje eftersom vi är övertygade i en partner vars sakkunskap inte ligger bara i varvsindustrin" 

Visemar Ruttkarta

Visemar Ferrie

Inbyggda tjänster
Sträckan splitternya Visemar linje drivs av ett helt nytt fartyg, Visentini klass, kan nå en tjänst hastighet på upp till 24 knop.

Visentini klass fartyget har en kapacitet för upp till 400 passagerare och ett antal fordon inklusive 2850 lane mätare för frakt.

Detta splitternya fartyg är även utrustad med ett antal välutrustade stugor och en mängd andra faciliteter ombord för att göra din passerar en trevlig upplevelse.


Bästa tillgängliga Visemar linje biljett pris gurantee

Bästa Visemar linje biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Visemar linje biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Visemar raden till eller från hamnar i Venedig i Italien, Tartous i Syrien och Alexandria i Egypten, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Visemar linje biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Visemar linje biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på Visemar linje.

Grupp, skola och Social Club Visemar linje biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Visemar linje -Ferryto.se erbjuder en dedikerad grupp för personlig och prisvärda Visemar linje och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig lägsta tillgängliga rumspriser till och från hamnarna i Venedig i Italien, Tartous i Syrien och Alexandria i Egypten.

Våra specialiserade Visemar Line grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och på samma gång.För mer information om gruppresor på Visemar linje Klicka här

 

Visemar Line nyttofordon, frakt och last färjor

Visemar rad kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärda Visemar linje frakt och last bokningsservice till och från hamnarna i Venedig i Italien, Tartous i Syrien och Alexandria i Egypten.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade priser till privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av raden Visemar vägar servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta Visemar linje kunden vård-teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Visemar linje biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Visemar linje bil och passagerare Färjebiljetter till och från hamnarna i Venedig i Italien, Tartous i Syrien och Alexandria i Egypten på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Visemar linje till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Ferryto.se för den billigaste färjan biljettpriser om du tar med en kort kors kanal bilfärja Calais Frankrike, en färja till Irland eller en passage till Amsterdam Holland.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja resor och mini kryssning destinationer som Spanien, Danmark och de grekiska öarna.